Het doel van #GedraagOw is zinloos geweld in alle vormen bespreekbaar te maken op alle plekken. Dit proberen wij te doen door het op veel plekken terug te laten komen. Zoals op scholen, bedrijven, horeca en sportverenigingen. Op deze pagina laten wij met trots zien waar wij ondertussen al terug te vinden zijn en wat voor u eventueel ook mogelijk kan zijn. Daarnaast is onderaan de pagina een contactformulier als u geïnteresseerd bent of we samen iets moois kunnen neerzetten.

Scholen

De bewustwording dat zinloos geweld niet normaal is kan het beste worden gedaan in de jeugd. Daarom zijn wij ook actief bij scholen, zoals links te zien is.

De stoeptegel zal op het schoolplein aandacht trekken en uiteindelijk zorgen voor discussie tussen leerlingen, leraren en thuis om ervoor te zorgen dat de jeugd bewust wordt van het feit dat zinloos geweld niet normaal is.

Horeca

De horeca is een van de belangrijkste plekken waar zinloos geweld geminderd kan worden. Want hoevaak hoor je wel dat het mis is gegaan bij een kroeg wat uiteindelijk geëindigd is in ruzie.

Wij plaatsen hiervoor bordjes bij horeca om mensen eraan te herinneren dat zinloos geweld niet hoort bij een gezellige stap of borrelavond.

Misschien heeft u nog een beter idee? Laat het ons weten

Bedrijven

De afgelopen jaren zie je het steeds vaker, seksuele intimidatie, pesterijen en buitensluiting op de werkvloer. Dit staat lijnrecht tegenover de visie van #GedraagOw. Daarom willen wij graag ook borden plaatsen bij bedrijfslocaties om daar ook het thema bespreekbaar te maken en voor iedereen een veilige werkomgeving te creëren. Bent u geïnteresseerd, laat hieronder de gegevens achter.